Se en beskrivelse af de nye funktioner her

Nye Funktioner

QuickNote Historik

QuickNote har fået en historik. Det er nu muligt at gendanne de seneste indtalte QuickNotes, ved at klikke på ikonet som findes i nederste venstre hjørne af QuickNote.

QuickNote har fået et historik-ikon, samt mulighed for at man kan gemme QuickNote under andre Windows vinduer, ved at bruge knappenålen øverst til højre

De seneste indtalte QuickNotes

QuickNote har fået sit eget ”vindue”

QuickNote behøver ikke længere være det ”øverste vindue”. Hvis du klikker på knappenålen i øverste højre hjørne af QuickNote, vil vinduet nu kunne ligge ”bag” andre åbne programmer i Windows. I den nye version kan QuickNote desuden minimeres i øverste højre hjørne.

Knappen Luk QuickNote

Når der klikkes på ”Luk QuickNote” nederst i QuickNote vil tekstindholdet slettes. Teksten kan dog genfindes, ved at klikke på historik-ikonet som beskrevet ovenfor.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, ring på 70 10 55 10 (tryk 2 for support.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning