OPRET SUPPORTSAG

Såfremt der skulle opstå problemer, kan du altid få hjælp af vores support afdeling. Når du kontakter os, oprettes automatisk en sag i vores supportsystem Zendesk, du modtager derefter sagsnummeret pr. e-mail.

For at få den bedst mulige og hurtigste hjælp, skal du oprette en sag i vores helpdesk system.

For at komme til formularen klik her

Hvis du ikke har før har været logget på og derfor ikke har en adgangskode, bedes du følge vejledning på log-ind billedet.

Telefon: 7010 5510 (tast 2)

Vi tilbyder alle vores kunder en opdaterings- og vedligeholdelsesaftale, der udover nødvendig support og driftsstøtte, giver adgang til videreudvikling og opdatering af vores produkter.

Har du ingen aftale, afregner vi efter forbrugt tid, og vi estimerer gerne tiden inden vi går i gang med opgaven.