Intel USB3.0 Driver issue

Til information:

I forbindelse med fejlsøgning på et problem hos en kunde, er vi blevet opmærksom på en fejl i en USB3 driver fra Intel.

Fejlen i USB3 driveren har effekt på al udstyr og programmel som er tilknyttet USB-porten, og kan således forårsage problemer for digital diktering og talegenkendelse. For brugeren vil det se ud som om applikationen ”fryser”.

Hos kunden så man problemet specifikt på disse pc-modeller:

Lenovo M700

Lenovo M800

Lenovo M82/M83

Løsningen var at opgradere ”Intel USB3.0 driver” til ver. 4.0.6.60. Vær opmærksom på at driveren kun er tilgængelig hos Intel.

Technical Information fra Philips er vedlagt denne artikel.